Qui som?


Hola ! sóc la Laura,
vilanovina emprenedora creativa , somiadora i apassionada de tot 
el que m'apassiona, que no és poc !   De professió més o menys avorrida , 
a creativa desvocada i independent . 
Dissenyadora de somnis, dels meus i des de fa ja un temps , també dels d'altres. 
El be.Art Festival , és una fira de creatius i dissenyadors handmade
oberta a totes aquelles ments creatives que tinguin alguna cosa a ensenyar!!!
  
història el be.Art Festival neix de la necessitat per trobar un lloc efímer que doni cabuda a dissenyadors i creatius on exposar i vendre els seus dissenys de forma independent i alhora , compartir-lo amb altres dissenyadors de diferents disciplines per crear sinergies i llaços que ens reforcin .
                                          el nostre segell a més d'una molt acurada selecció dels dissenyadors participants en cada edició , sens dubte és el caràcter d'exposició / showroom i la posada en escena de les nostres edicions , el que ens diferencia d'altres moltíssims esdeveniments del sector . Sacrifiquem el nombre de dissenyadors per disposar de més espai, el que ens permet poder interactuar d'una manera més directa i propera amb cada dissenyador .També i seguint la nostra filosofia , oferim variats tallers Do It Yourself al públic que ens visita . Amb ells , intentem difondre la cultura del " fes-ho tu mateix" i donar a conèixer l'esforç que suposa realitzar-los, per poder valorar el treball que suposen els dissenys que troben en els nostres showroomsvalorscompartim la cultura del DIY , el " handmade " ... , però sobretot la de les coses ben fetes , diferents i úniques ! No tot val en el handmade

els nostres reptes
Obrir canals diferents als convencionals , on creatius i dissenyadors puguin exposar i vendre els seus dissenys d'una manera original i diferent , prioritzant el contacte directe entre el client i el dissenyador en un espai propiCrear sinergies entre els diferents dissenyadors , públic , empresaris , etc ..Oferir productes diferents i de qualitat , de dissenyadors que no se solen trobar en botiguesSensibilitzar al públic visitant en aquest tipus de dissenys , que s'allunyen de la producció i del consum en sèrie de les grans marques comercials , per oferir un tipus de consum més responsable i proper .

Cap comentari :